Globus

mađarska

Nespretni “Pink Panter” iz Srbije uhapšen nakon što mu se džip zaglavio u izlogu

28/07/2022
Foto: Radiodresden.de

Pljačka je izvedena u aprilu, tako što je terencem, kojim je upravljao uhapšen Srbin, polomljen izlog zlatarnice, međutim pakleni plan "Pink Pantera", kako su ih nazvali tamošnji mediji, propao je pošto se džip zaglavio, pa su morali pobjeći bez plijena

Četiri mjeseca nakon pokušaja pljačke zlatarnice u Njemačkoj, tamošnja policija je pomoću DNK analize identificirala dvojicu od četvorice pljačkaša – 44-godišnjeg Srbina koji je sada uhapšen i 27-godišnjeg državljana BiH za kojim se traga.

Pljačka je izvedena u aprilu, tako što je terencem, kojim je upravljao uhapšen Srbin, polomljen izlog zlatarnice, međutim pakleni plan “Pink Pantera”, kako su ih nazvali tamošnji mediji, propao je pošto se džip zaglavio, pa su morali pobjeći bez plijena.

Vozač je sad uhapšen u Mađarskoj, dok se za mlađim suučesnikom i dalje traga. U međuvremenu, nastavlja se potraga za preostalom dvojicom.

Kako prenosi portal Nova.rs, 44-godišnji Srbin odranije je poznat policiji, pošto je 2017. godine bio umješan u sličnu provalu. Tada je s ukradenim “Audijem” pokušao da provali kroz izlog zlatarnice u jednom kompleksu u Njemačkoj. Ni to što je na autu imao nekakvu vrstu “ovna” za probijanje, nije mu bilo od pomoći jer ni ta provala nije uspjela.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.