Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pronađen mrtav

Nestali Nebojša ubijen jer je skrivao plaćenog ubicu Čabu Dera!?

nebojsa

Karan, koji je odranije bio poznat policiji, kako se sumnja, pomogao je Deru u skrivanju nakon brutalne likvidacije Markovića

Ukoliko Čaba Der (39) bude isporučen Srbiji, policija će istraživati njegovu povezanost s nestankom i smrću Nebojše Karana iz Sombora. Naime, sumnja se da je Karan pomogao plaćenom ubojici Čabi u skrivanju.

Neslužbeno se saznaje da je Karan, čije tijelo je krajem februara pronađeno na napuštenom imanju kraj Subotice, ubijen je zbog veze s Čabom i njegovim suradnikom Alenom Ciglerom (40), piše Kurir.

Karan, koji je odranije bio poznat policiji, kako se sumnja, pomogao je Deru u skrivanju nakon brutalne likvidacije Markovića. Ovaj Somborac je prema operativnim saznanjima vjerovatno ubijen kako ne bi otkrio detalje u vezi s Derovim skrivanjem.

Podsjećamo, Čaba Dera kojeg holandska policija sumnjiči za ubojstvo Hrvata Ivana Serdarušića u julu prošle godine u Amsterdamu, uhićen je u Češkoj.

Ivana Serdarušića je ubio u restoranu u Amsterdamu u koji je ušao obučen kao turist i upucao žrtvu u glavu, prenose holandski mediji. Njegovo lice jasno se vidi na snimcima nadzorne kamere, a na mjestu zločina pronađeni su i tragovi njegove DNK.