Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Njemica izmislila priču da je grupno silovana u Koelnu

njemačka policija

18-godišnja Njemica, koja je njemačkoj policiji navela kako je grupno silovana pred željezničkom stanicom u Koelnu na Novu godinu, priznala je kako je cijela priča izmišljena.

Djevojka se te večeri nije ni nalazila u tome gradu.

Podsjetimo, stotine žena prijavile su kako su na novogodišnju noć doživjele maltretiranje, napade i seksualno zlostavljanje u Koelnu.

Jedna od potresnijih priča bila je upravo ona mlade Njemice, koja se navela kako ju je grupa muškaraca okružila, kako su je naguravali te kako je na kraju i silovana, prenosi Index.hr.

Nakon navodnog silovanja, 18-godišnjakinja se obratila koelnskom Lobiju za mlade žene, koji je pružao zaštitu žrtvama napada na novogodišnju noć.

Istraga otkrila da djevojka laže

Prema navodima djevojke, policajac je skinuo silovatelja s nje. Tvrdila je i kako je morala ići na pobačaj jer je te večeri zatrudnjela. Lobij za žene mjesecima joj je pružao pomoć, piše the Local.

Upravo je ta grupa za pomoć prijavila djevojku policiji, i to zbog sumnji da je njezina priča o silovanju izmišljena. Policija je to potvrdila nakon što nije uspjela naći policajca koji je navodno intervenisao kako bi spasio djevojku.

Koelnishe Rundschau navodi kako su izvori bliski istrazi kazali da su navodi djevojke u potpunosti izmišljeni, ali i da je djevojka i ranije prijavljivala izmišljene seksualne napade.

Djevojka je navodno priznala policiji da je priča izmišljena, piše Koelnishe Rundschau.