kršio propise

Nova snimka prije stravičnog udara: “Promašio me za nekoliko centimetara”

divljanje (1)

Jutros je objavljen i video u kojem se vidi da je vozač BMW-a i prije nego je stigao na naplatne kućice, vozio vrlo neoprezno po autoputu

U saobraćajnoj nesreći, u kojoj su u četvrtak rano poslijepodne na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba učestvovala tri vozila, ozlijeđene su tri osobe.

Pretpostavlja se da se nesreća, koja je zgrozila javnost, dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini zakucao u u vozila koja su čekala u redu na naplatnim kućicama.

Jutros je objavljen i video u kojem se vidi da je vozač BMW-a i prije nego je stigao na naplatne kućice, vozio vrlo neoprezno po autoputu.

Vozač koji ga je snimao, kazao ja de je vozač BMW-a “lelujao” po autoputu, a ustvrdio je da je i njega zamalo udario prije dolaska na naplatne kućice.

– Snimao sam njegovu vožnju autocestom još od Varaždina, budući da nije vozio po propisima, već je vrludao cestom. Prije nego se zabio u naplatne kućice, promašio me za nekoliko centimetara – kazao je vozač koji je napravio snimku.

U nesreći su teško ozlijeđene tri osobe, a zagrebačka policija utvrdila je da je nesreću izazvao je 35-godišnji vozač BMW. Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, bile su u automobilu Škoda mađarskih registarskih oznaka. Pogledajte trenutak udara…