Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Novi okršaj policije i prosvjednika u Zagrebu

29/05/2015

Odmah nakon posjete ministra branitelja Predraga Matića prosvjednicima u Crkvi sv. Marka u Zagrebu, prosvjednici koji su iz Savske ulice došli do Kamenitih vrata kod Markovog trga bacili su baklju na policiju nakon čega je došlo do naguravanja s pripadnicima interventne jedinice.

Istovremeno je počelo naguravanje s policijom i pred Crkvom kao i sa druge strane Trge, u Ćirilometodskoj ulici, gdje se nalazi drugi dio grupe iz Savske ulice.

Specijalci su na Trgu sv. Marka priveli jednog branitelja, nakon čega su ostali prosvjednici izašli iz Crkve i otrgnuli ga iz ruku policajaca koji su ga pokušali privesti.

Matić je danas posjetio grupu od nešto više od stotinu veterana Domovinskog rata koji su sinoć pred policijom, koja je namjeravala prekinuti njihov skup na Markovom trgu, utočište našli u Crkvi sv. Marka.

U kraćem razgovoru sa predstavnicima grupe prosvjednika Matić je predložio da prekinu prosvjed. Kako je kazao novinarima po izlasku iz Crkve, rekao im je i da uklone šatore, a da u ponedjeljak dođu na razgovor kod premijera Zorana Milanovića. Međutim, kako je naglasio Matić, prosvjednici su to odbili.

Komentari

1 Comment

  1. sarajevsky

    29/05/2015 at 15:17

    Plaćeni invalidi HDZ-a, i jad koji služi za ratovanje jednom desničaru tipa Karamarka.Izmanipulisani, bolesni, jadni, u kolicima, potplaćeni sitnim donacijama, sramota su Zagreba i mrlja ustašoidne Crkve. To treba izolovati, bolesne smjestiti na njegu,a galamdžije kazniti i skinuti im vojne oznake i kape da ne sramote poštene hrvatske vojnike koji danas žive lošije od jednog Đure Glogoškog,ali ne prave cirkus u glavnom gradu svoje zemlje…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.