Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novi sad

Novo mafijaško ubistvo u Srbiji: U napadu na Goranca ubijen njegov tjelohranitelj

novi sad ubistvo – screenshot

Nešto kasnije u toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD u pravcu Rumenke

U punjavi u novosadskom naselju Detelinara ubijen je 26-godišnji mladić, a jedan 47-godišnjak je ranjen, saznaje portal 021.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za portal 021 da su na licu mjesta konstatovali smrt dvadesetšestogodišnjaka. Muškarac (47) je zbrinut na licu mesta i u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30.

Portal 021.rs javlja da je ubijen Uroš Stefanović (26), a ranjen je Goran Kovačević Goranac (47). Nezvanično se saznaje da je ranjen Goran Kovačević Goranac koji je od ranije poznat policiji po optužbama za otmicu Gorana Cvijetića i po rukovođenju kriminalnom grupom. Prema saznanjima, ubijeni mladić bio je njegov telohranitelj ili vozač.

Kako kažu građani reporteru tog portala koji se nalazi na licu mjesta, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja.

Svedoci javljaju i da je prethodno džip uletio u dvorište zgrade i da je iz njega ispaljeno šest, sedam hitaca prije nego što je otišao.

Reporter 021 prenosi i da je jedna osoba privedena.

Nešto kasnije u toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD u pravcu Rumenke. Sumnja se da su vozači tog automobila učestvovali u obračunu na Detelinari i da su na automobil pucali poginuli mladić i ranjeni muškarac kada su napadnuti, navodi 021.