Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zagreb

Novorođenče pronađeno umotano u deku i bačeno u kontejner, poznato u kakvom je stanju

pronađena beba u kontejneru
FOTO: Pixsell
Ilustracija: Nije fotografija događaja

Na mjestu na kojem je nađena beba bilo je i 15-godišnje dijete koje je od prolaznika tražilo pomoć. Ne zna se ima li kakve veze s bebom ili se radi o slučajnom prolazniku

Novorođenče koje je sinoć pronađeno u Zaprešiću pored Zagreba umotano u deku i bačeno u kontejner je izvan životne opasnosti, potvrdila je policija za Index.hr.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, beba je bila krvava i imala je ozljede glave. Prevezena je u zagrebačku bolnicu te je bila u kritičnom stanju.

Policija je dojavu dobila sinoć oko 23 sata. Policija i dalje istražuje slučaj.

Nije životno ugroženo

Novorođenče koje je sinoć pronađeno na području Zaprešića nije životno ugroženo i prevezeno je u Kliničku bolnicu “Sveti Duh”, rečeno je u utorak Hini u Policijskoj upravi zagrebačkoj, koja utvrđuje sve okolnosti događaja, provodi kriminalističko istraživanje.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj jutros su rekli da su sinoć oko 23 sata dobili dojavu građana po kojoj su postupali te su na području Zaprešića pronašli novorođenče koje nije životno ugroženo i prevezeno je u KB “Sveti Duh”. Novorođenče nije imalo vidljivih ozljeda.

Mediji navode da je novorođenče bilo umotano u deku i bačeno u kontejner. U medijima navode da je na mjestu gdje je pronađeno novorođenče bilo i 15-godišnje dijete, no policija je to opovrgnula.