Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Objavljene poruke pedofila koji je jučer uhapšen u Beogradu

Dragan-Z-pedofil-2 (1)
Dragan Ž.

Pedofila Dragana Ž. (66) iz Beograda u ruke policije namamila je N. J., majka jedanaestogodišnje djevojčice koju je manijak pronašao na Facebooku i, po svemu sudeći, htio da ugovori susret kako bi je obljubio.

Kada joj je kćerka rekla da joj je zahtjev za prijateljstvo poslao nepoznati stariji muškarac, ova hrabra žena uzela je stvar u svoje ruke i otpočela komunikaciju sa pedofilom, koji do hapšenja nije znao šta mu se sprema.

“Alo!” objavljuje dijelove njegovih poruka koje je slao misleći da razgovara sa jedanaestogodišnjakinjom! – Lep pozdrav za tebe… Vrlo si lepa i posebna. Vole bih da se više upoznamo, a ko si znatiželjna imam neke jako lepe priče za tebe… Intigrantne… Posebne – poslao je monstrum poruku djevojčici ne znajući da razgovara sa njenom majkom.

33_1000x0

Ubrzo su uslijedile nove i sve jezivije poruke. Pedofil je pisao o svojim seksualnim fantazijama, predlagao joj viđenje i obećavao nezaboravne trenutke i čak 11-godišnjoj djevojčici slao slike svog polnog organa!

Dragan Ž. je pisao da ima 55 godina, da je razveden i da ima dvije starije kćerke i polako pleo mrežu oko djevojčice, ne znajući da će se sam upecati u nju.

– Farmerice ti stoje savrseno… prilično si radoznala sa tako malo godina. I stvarno ekstra izgledaš. posebno odpozadi… – pisao je monstrum, a onda dodao:

„Verovatno još nisi osetila mušku ruku na sebi.“ Misleći da razgovara sa djevojčicom, monstrum se polako raspitivao koliko zna o muško-ženskim odnosima i malo-pomalo ugovarao sastanak.

Lisice na ruke stavljene su mu u centru Beograda, kada su ga policajci, u dogovoru s majkom djevojčice koja im je sve ispričala, presreli na ulici i izvukli iz njegovog automobila.

O monstruoznim planovima govori i to što su mu inspektori prilikom pretresa u džepu pronašli “vijagru”, koju je ponio na sastanak misleći da će se naći s 11-godišnjakinjom.

Nije se opirao hapšenju, ali je bio vidno iznenađen i potresen. Kako se saznaje, Dragan Ž. se na saslušanju branio tvrdeći da je znao da razgovara sa majkom djevojčice!