Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Objavila apel na Facebooku

Očajna kćerka ne zna šta da radi: “Već pet dana ne mogu da pronađem oca”

milica-milovanović-sa-ocem

U svojoj ispovijesti Milica je ispričala i da njen otac ima psihičkih problema i da pije terapiju, ali i da je bio suicidan

“Moj tata je posljednji put viđen kada je privela policija u stanicu u Mirijevu. On je prije toga krenuo da traži dokumenta koja je izgubio, a neko ga je ugledao da se mota oko automobila i pomislio da krade. Od trenutka kada je izašao iz te stanice gubi mu se svaki trag, a telefon mu je nedostupan”.

Ovako za Blic priča Milica Milovanović, kćerka nestalog Mioljuba Milovanovića koja je apel za pomoć prvo objavila na svom profilu na Facebooku.

Kako je objasnila, sa ocem se čula tog 13. decembra oko 19.30 posljednji put, kada su je pozvali policajci iz mirijevske stanice da je obavijeste da joj je otac priveden tog dana nešto posle 16 sati.

– Rekli su mi da se motao oko nekog automobila i da ga je neko uočio i pomislio da hoće da ga ukrade. Kad ga je privela policija kod sebe nije imao dokumenta, već samo dva telefona. Tada sam i ja razgovarala sa njim, a on je pričao čudno, osjetila sam po glasu da je bio jako uznemiren, rekao mi je: “Gdje ću sad da idem, kako ću ja da stignem?”, a kada sam ga pitala gdje to treba da ide, nije odgovorio. To je bilo posljednje što mi je rekao – priča kćerka Milica, dodajući da je njen otac inače iz Priboja a da je u Beograd došao da radi sezonski na jednom gradilištu na Dedinju.

Međutim, u svojoj ispovijesti Milica je ispričala i da njen otac ima psihičkih problema i da pije terapiju, ali i da je bio suicidan.

– Prije dvije godine pokušao je da izvrši samoubistvo u dvorištu kuće, a ja sam ga pronašla, srećom, na vrijeme. Zbog toga se plašim da bi opet mogao da digne ruku na sebe. Njegov brat koji je takođe u Beogradu je provjeravao na svim mjestima gdje bi mogao da bude, ali od njega ni traga ni glasa – kaže Milica i još dodaje da sumnja da su na njemu ostale posljedice još od tog pokušaja ubistva 2016. godine.

Miličini roditelji razveli su se prošle godine, a od tada ona i majka gaje lijep odnos sa ocem. Iako ne žive u istom gradu, redovno se čuju, gotovo svakodnevno, bliski su, a Mioljub je uskoro trebalo da ih posjeti. Međutim, od njega nema ni traga ni glasa.

– Inače, njegova dokumenta su kasnije pronađena upravo na tom gradilištu gdje je radio – priča Milica.