Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeziva podudarnost

Očevi Ivane i Miodraga prije 30 godina imali nesreću na istom mjestu

Šabac-Nesreća

Nastradali Sara, Miodrag, Tanja i Ivana, kao i povrijeđena Maja bili su nerazdvojni prijatelji

Očevi Ivane Bogunović i Miodraga Jovičića, koji su sa Sarom Lolić i Tanjom Lacković nastradali u stravičnoj saobraćajki juče ujutru u okolini Šapca, prije 30 godina su zajedno imali tešku saobraćajnu nesreću, i to u neposrednoj blizini mjesta na kome se dogodila tragedija.

Tragedija se dogodila oko pet sati ujutru u selu Tabanović kod Šapca, a u njoj je život izgubilo četvoro mladih ljudi. Za volanom je bila Maja Lolić, sestra poginule Sare, koja je prevezena u šabačku bolnicu.

Ivana i Miodrag, čiji su očevi učestvovali u sličnoj nesreći prije 30 godina, žive u u susjednom mjestu Mačvanski Prčinović, gdje su komšije novinarima Blica ispričale za jezivu podudarnost.

– Tu je bio Ivanin otac, Dragan Bogunović, koji sada radi u Njemačkoj. Bio je u kolima sa ocem Miodraga, dečka koji je sa Ivanom sada poginuo. I on je bio povrijeđen. Pričali su da su Dragana izvukli i stavili na kola da mu sačuvaju kičmu. Eto, sad njihova djeca poginuše zajedno – pričaju komšije.

Nastradali Sara, Miodrag, Tanja i Ivana, kao i povrijeđena Maja bili su nerazdvojni prijatelji. Svi su čekali ovo ljeto da se ponovo okupe na Sarinom punoljetstvu koje je trebalo da se dogodi za dva dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila kada je, pod još neutvrđenim okolnostima, automobil “ford fijesta” šabačkih registarskih oznaka izletio sa puta i udario u stub javne rasvjete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje.

Grupa mladih se vraćala iz noćnog provoda, a šta je bio uzrok stravične nesreće utvrdiće istraga.