Globus

sad

Odgajatelji u vrtiću uhapšeni zbog maltretiranja petogodišnje djevojčice

18/09/2019

“U videu je starija djeca hvataju, povlače, vuku i maltretiraju. Žrtva djeluje uplašeno, drži oči zatvorene i pokušava se uviti u fetalni položaj”

Uposlenici jednog dječjeg vrtića u saveznoj državi Ohio optuženi su za zlostavljanje djece nakon napada na petogodišnju djevojčicu. Naime, djevojčicu je odgajatelj Josha Tennanta primio za nogu i držao u zraku tako da je visjela naglavačke.

Uznemirujuću fotografiju incidenta objavila je policijska stanica Columbus nakon hapšenja Joshue Tennanta i Emme Dietrich, zaposlenika Worthington centra za učenje u gradu Columbusu.

Kao oblik “discipline”, dvoje odraslih zaposlenika vrtića nisu učinili ništa kako bi zaštitili dijete koje su maltretirali vršnjaci. Kad je petogodišnjakinja pokušala pobjeći od nasilnika, Tennant ju je primio i vratio među njih.

“U videu je starija djeca hvataju, povlače, vuku i maltretiraju. Žrtva djeluje uplašeno, drži oči zatvorene i pokušava se uviti u fetalni položaj”, stoji u policijskoj izjavi na Facebooku.

“U jednom se trenutku žrtva pokušala odmaknuti, a Dietrich i Tennant su sve gledali. Ni u jednom trenutku nisu pokušali zaustaviti nasilje. Tennant se umiješao i podignuo žrtvu primivši je za desni gležanj noge, nosio ju je naglavačke okrenutu po sobi i stavio na prostirku”, pojasnili su policajci i dodali da je vrtić učestvovao u istrazi.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.