Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otac osmero djece se utopio se u rijeci

drava1111

U blizini romskog naselja Parag u Međimurju u subotu se dogodila velika tragedija. Kako piše list Međimurje, Branko Oršuš sa suprugom, djecom i unucima pošao je na kupanje na rijeku Dravu.
Otišli su do obližnje “Zelene struge” i odlučili se osvježiti. No u 13,16 sati Županijski centar 112 Čakovec primio je hitan poziv da se utopio muškarac.

– U subotu oko 13 sati u blizini naselja Parag utopio se muškarac rođen 1970. godine – potvrđeno je i u Policijskoj upravi međimurskoj. A više o tragediji za list Međimurje ispričao je Matijaš Oršuš iz Paraga, novoizabrani predsjednik Vijeća nacionalne manjine Općine Nedelišće.

– Branko je bio miran čovjek, nikad nikakvih problema. Uvijek je bio za zafrkanciju. I evo kako je zaglavio. Imao je osmero djece, a bila su tu i mala unučad. Priča se, ali to je zasad navodno, da ga je ispod vode zadržala grana, da se nije mogao osloboditi – kazao je Matijaš Oršuš. Ni policija zasad nije mogla potvrditi uzrok utapanja. Matijaš Oršuš dodao je da je tijelo kod porodice te da su u naselju već skupljali pomoć.