Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Otac se izbo nožem zbog smrti devetomjesečnog sina

10/09/2018

Filip Lakatuš (19) iz Srpske Crnje u Srbiji izbo se nožem više od 15 puta ispred Prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi kada je saznao da mu je preminuo devetomjesečni sin.

On je u ovu ustanovu došao u petak uveče sa medicinskom ekipom Doma zdravlja iz Srpske Crnje koja je u ovu bolnicu dovela njegovu bolesnu bebu, koja je, po svemu sudeći, preminula na putu do bolnice.

Filip se trenutno nalazi na liječenju na Klinici za grudnu hirurgiju Instituta za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Kako javljaju Novosti od ljekara kikindske bolnice, u ovu ustanovu dovežena je beba koja je prestala da diše, pokušana je reanimacija, ali nije uspjela, a onda se otac djeteta izbo nožem na vratima bolnice. Ljekari su odmah ukazali pomoć povrijeđenom čovjeku i uputili ga na dalje liječenje u Sremsku Kamenicu.

– Tijelo djeteta poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicine u Novi Sad da bi se utvrdio uzrok smrti. Otac djeteta se sam povrijedio nožem kada je saznao da je dijete preminulo i hitno je transportovan na liječenje u Sremsku Kamenicu. Ispitujemo dalje okolnosti ovog događaja – kažu u PU Kikinda.

Ubio čovjeka kojeg je zatekao u krađi na njivi

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.