Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otac uzeo pravdu u svoje ruke i brutalno pretukao kćerkinog silovatelja

policija srbija

Beogradska policija podnijela je krivičnu prijavu za nanošenje teških tjelesnih povreda protiv muškarca, koji je pretukao Đ. M. (21) iz Boleča, nakon što je saznao da je ovaj tjerao njegovu kćerku (14) da ga oralno zadovolji.

Nesretna djevojčica, učenica osmog razreda, prije nekoliko dana svom ocu je ispričala šta je doživjela od momka kojeg je poznavala kraće vrijeme, prenosi Telegraf.

– Ocu je ispričala da je bila u automobilu sa svoja dva prijatelja. U jednom trenutku Đ. M. je tražio da vode ljubav i da to sve gleda njegov prijatelj.

Ona je to odbila, a mladić joj je udario dva šamara i natjerao je da ga pred očima prijatelja oralno zadovolji. Svjedok ovog iživljavanja ovu verziju ispričao je inspektorima beogradske policije – objašnjava izvor blizak istrazi.

– Uplašena da bi mogao da je povrijedi, maloljetna učenica je pristala da ga oralno zadovolji, nakon čega ju je on pustio da izađe iz automobila. Učenica je u početku krila od svih šta joj se dogodilo.

Dežurni tužilac koji je prisustvovao saslušanju silovane maloljetnice, odmah je naložio da se Đ. M. privede na saslušanje nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana. On je negirao da je počinio silovanje i da je djevojčica pristala na odnos – objašnjava izvor.

Đ. M. je na saslušanju tvrdio da ga „maloljetna učenica već duže vrijeme progoni po Surčinu jer želi da bude s njim, kao i da je tog dana samovoljno odlučila da ga oralno zadovolji“.