Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Horor u Beogradu

Otkriven identitet žene koja je bacila dijete sa četvrtog sprata, pa skočila u smrt

majka

Uznemirene komšije ne mogu da vjeruju šta se dogodilo, kažu da su djelovali kao fina porodica

Danijela R. (36) isekla je jutros trogodišnjoj kćerki T. R. vene, pa je bacila sa četvrtog sprata, a potom ih isjekla i skočila sa 12 metara na beton, novi su detalji stravičnog događaja koji se danas dogodio u Beogradu.

Policija je obavila uviđaj na licu mjesta i sada ispituje očevice horora na Bežanijskoj kosi.

Prema nezvaničnim saznanjima, Danijelinom suprugu je pozlilo kada se vratio iz treće smjene i vidio užas koji ga je dočekao ispred zgrade.

On je navodno prevezen u Zemunsku bolnicu.

Podseitimo, prethodno je objavljena informacija da je jutros oko 8.20 sati došlo do požara u stanu na Bežanijskoj kosi kao i da su majka i kćerka skočile kroz prozor kako bi se spasile od vatre. Međutim, već po dolasku na lice mjesta, utvrđeno je da je istina drugačija.

Prema nezvaničnim saznanjima, jedan od komšija je pokušavao da odgovori ženu da skoči, nije uspio u tome, a potom je vidio da je djevojčica već ležala na zemlji.

Dijete je u prvim trenucima, nakon što je bačeno na beton davalo znake života, međutim ubrzo je podleglo stravičnim povredama.

– Žena je izlazila na terasu, vikala nešto nepovezano, a potom ponovo ušla u stan, i par minuta kasnije izašla i skočila i ona – rekao je očevidac.

Kako je ispričao, jedan od komšija pokušao je da odgovori ženu od užasne namjere, međutim u tome nije uspio.

Uznemirene komšije ne mogu da vjeruju šta se dogodilo, kažu da su djelovali kao fina porodica.