Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

žrtva kredita?

Otkriven povod samoubistva poznate srbijanske novinarke?

novinarka

Dragana Tripić je nedavno prihvatila Lex i zahvaljujući konverziji kredita u euro, njena rata je smanjena na 300 franaka

Prema dostupnim informacijama, zbog gomilanja dugovanja mjesečna rata za stan koji je Dragana Tripić kupila 2008. godine za 50.000 eura je dostizala i do 850 švicarskih franaka.

“Banka nije tolerisala dugovanja, te je dva puta organizovala licitaciju tokom 2016. i 2017. godine. Prodaja, međutim, nije uspjela, pa je i Dragana, mimo banke, pokušavala da nađe kupca, ali bezuspješno”, kazao je izvor blizak istrazi.

Dragana Tripić je nedavno prihvatila Lex i zahvaljujući konverziji kredita u euro, njena rata je smanjena na 300 franaka.

“Na prvi pogled to je trebalo da bude značajno olakšanje, ali očigledno ne i dovoljno s obzirom na to da se patnja i finansijsko iscprvljivanje, koje kod ovih kredita traje duže od decenije, ispravi i problem trajno roješi”, kazao jeprijatelj novinarke.

Podsjetimo, novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva u stanu u Mirijevu, a njeno obješeno tijelo navodno je pronašla njena kćerka.

Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju “Zvezde Granda”.

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa “Dvor” koji se emitovao na TV “Pink”.