Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srbija

“Pakleni plan ljubavnika”: Mobilni telefon “crne udovice” otkrio detalje likvidacije

danijela djilasovic

Danijelu Đilasović (43) i njenog ljubavnika Zorana Dimića (52), koji su osumnjičeni za ubistvo njenog supruga Nemanje Grčića (37) u Vrdniku, raskrinkali su, između ostalog, i njihovi mobilni telefoni, čijim je detaljnim pregledom utvrđeno da su oni bili u kontaktu mjesecima prije zločina.

Kako se nezvanično saznaje, prvi rezultati istrage zločina u Vrdniku predočeni su nakon hapšenja osumnjičenim ljubavnicima, ali su se oni svo vrijeme branili šutnjom.

On dodaje da je istražiteljima pažnju privukla i priča o otvorenim vratima apartmana.

VEZANI TEKST: Krvavi ljubavni trougao: Kako je Danijela isplanirala ubistvo muža (FOTO)

– Tog dana nije bila tolika vrućina da bi neko držao otvorena vrata. Sve što je rekla ukazivalo je i na njenu umješanost, koja je potom dokazana pregledom njenog telefona, koji je potvrdio da je bila u vezi sa ubicom – dodaje sagovornik “Blica”.

Podsjetimo, Grčić je ubijen 25. aprila oko 22 sata u privatnom apartmanu u vikend naselju Obrovac kod Vrdnika. Đilasovićeva se sumnjiči da je zajedno sa ljubavnikom Dimićem organizovala ubistvo i pomogla mu da ga izvrši. Oboma je nakon saslušanja na kom su se branili šutnjom određen pritvor do 30 dana.

Alen Kurina dao čitulju ubijenom

Ubijeni Nemanja Grčić se dovodio u vezu s Alenom Kurinom, koji je ranije u javnosti označen kao vođa trenutno najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini. Kurina se od prijatelja oprostio povećom čituljom i rečenicom “Jači je čovjek mrtav nego živ, neka ti je vječna slava, bato moj”.

Danijela prvog muža varala sa drugim kojeg je ubio njen ljubavnik