Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

Pijan ubio prijatelja iz djetinjstva

policija hrvatska ilustracija33

Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, a u 1 sat je zaprimljena dojava kako je u bolnici od zadobivenih povreda preminuo 42-godišnjak

Sinoć je došlo do pucnjave u Maslenici, nedaleko od Zadra, u kojoj je ubijen jedan muškarac iz Zagreba.

Policija je obavijestila da su dojavu o pucnjavi dobili u ponoć. Dojavljeno im je da je u Maslenici nakon pucnjave jedna osoba povrijeđena te je vozilom hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar.

“Noćas u ponoć zaprimljena je dojava kako je u Maslenici nakon pucnjave jedna osoba povrijeđena, koja je kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, a u 1 sat je zaprimljena dojava kako je u bolnici od zadobivenih povreda preminuo 42-godišnjak iz Zagreba.

U službene prostorije policije dovedena je 41-godišnja muška osoba nad kojom je u toku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja”, oglasila se policija danas poslijepodne.

Kako piše Zadarski, u pucnjavi je ubijen 42-godišnji I.B. iz Zagreba, a priveden je njegov 41-godišnji prijatelj iz djetinjstva koji ima prebivalište u Maslenici. Pucnjava se dogodila nedaleko od njegove kuće bez svjedoka, a na mjestu događaja pronađen je ilegalni pištolj.

Preminuli muškarac upucan je jednim hicem. Privedeni muškarac bio je u alkoholiziranom stanju, a nakon što se dogodila pucnjava, otrčao je do susjedne kuće i zatražio od njih da nazovu hitnu pomoć.

Ubijeni muškarac i 41-godišnjak iz Maslenice bili su prijatelji iz djetinjstva i odrastali su zajedno u Zagrebu, piše Zadarski.