Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Pijana braća na svadbi brutalno pretukla trudnicu i njenu majku

22/09/2015

– Mogla sam da ostanem bez bebe zbog njihovog pijanstva. Iako su mi rođaci, to ne mogu da im oprostim. To što su bili pijani nije nikakvo opravdanje, kaže M. S. (20) iz okoline Aleksinca, trudnica koju su brutalno tukli Nemanja S. (26) i Nenad S. (21)

Pored trudne rodice, ovi nasilnici su udarili i njenu majku, svoju tetku, a stariji brat je napao i policajca koji je došao da interveniše.

Nezapamćeno nasilje dogodilo se u nedelju oko 23 sata u kafani u Nišu u kojoj se ženio brat dvojice nasilnika, piše Kurir.

Ne znam šta im je bilo. Mi smo na toj svadbi bili stari svatovi. Napali su nas bez ikakvog razloga. Ja sam bio u drugim kolima, kad sam vidio šta se dešava, odmah sam pritrčao. Na zadnjem sjedištu BMW-a bila je bila i moja supruga, koja je takođe trudna, sedmi mjesec, kao i moja četvorogodišnja kćerka

– Oni su bili mortus pijani, izašli su ispred kafane i počeli da se međusobno tuku. Njihov zet B. R. bio je u BMW na parkingu i spremao se da krene kući sa suprugom i rodbinom. Doviknuo im je: „Šta radite to, prestanite da se bijete!“ Braća su prekinula da se tuku i okomila se na njega. „Šta se ti miješaš, hoćeš tebe da bijemo?“, odgovorili su mu, a zatim ga izvukli iz kola i udarali dok nije izgubio svijest. Dok je stariji brat razbijao unutrašnjost vozila, mlađi je izvukao trudnicu, koja je bila na mjestu suvozača, svoju rodicu, i nju nekoliko puta udario pesnicom u stomak, a zatim je i ošamario. Kad je njena majka, koja je sjedila pozadi, zavrištala, i nju je udario u glavu – objašnjava izvor iz istrage.

Pretučena trudnica M. S. kaže da je odmah otišla kod ljekara, strahujući za svoju četvoromjesečnu trudnoću.

– Dali su mi lijekove za smirenje i za održavanje trudnoće. Nadam se da će sve biti u redu – kaže zabrinuta buduća majka.

Njen brat Marko, koji je bio u drugim kolima, pritrčao je kad je vidio šta se dešava.

– Ne znam šta im je bilo. Mi smo na toj svadbi bili stari svatovi. Napali su nas bez ikakvog razloga. Ja sam bio u drugim kolima, kad sam vidio šta se dešava, odmah sam pritrčao. Na zadnjem sjedištu BMW-a bila je bila i moja supruga, koja je takođe trudna, sedmi mjesec, kao i moja četvorogodišnja kćerka – priča Marko S.

Razularena braća nisu se smirila ni kad je naišla policija. Naime, po dolasku patrole stariji nasilnik Nemanja vrijeđao je policajce, a jednom od njih je pocijepao košulju. Zato je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok će mlađi brat odgovarati samo za nasilničko ponašanje. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.