Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pijana vozačica izazvala lančani sudar

varazdin1111

Pijana vozačica u utorak je u Varaždinu izazvala lančani sudar u kojemu je ozlijeđen 12-godišnji dječak iz njenog automobila te 61-godišnjak u čiji je auto prvo udarila, a koji je potom udario u vozilo ispred sebe, a ono u još jedno.

Varaždinska policija u srijedu je izvijestila kako je 49-godišnjakinja, kojoj je naknadno alkotestom izmjereno 2,17 promila, oko 15 sati vozila iz smjera Harambašićeve prema Ulici Gustava Krkleca.

Pred raskrižjem je prednjim dijelom automobila udarila u vozilo ispred nje, kojim se u koloni zaustavio 61-godišnjak. Od siline udara njegov je automobil odbačen prema naprijed te je udario u zaustavljeno vozilo ispred sebe, koje je vozio 31-godišnjak.

I njegovo je vozilo odbačeno unaprijed te je udarilo u auto ispred njega, u kojemu je za volanom sjedila 31-godišnja vozačica.

U nesreći je ozlijeđen 12-godišnji dječak iz automobila pijane vozačice te 61-godišnji vozač, kojima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njihove ozljede zasad nisu okvalificirane.