Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

Pijani traktorista skrivio tešku nesreću, automobil potpuno uništen. Vozač je živ!

ezgif-3-3054592a1b

Prednji bočni dio traktorskog priključka udario je u osobni automobil 60-godišnjaka, kojeg je hitna pomoć prevezla u čakovečku bolnicu

U teškoj nesreći kod granice s Mađarskom u Goričanu ozlijeđen je 60-godišnji vozač  automobila austrijskih registracija, a koju je skrivio pijani traktorist, objavila je hrvatska policija.

Naime, kako navode, u nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 19.20 na županijskoj cesti između graničnog prijelaza Goričan i istoimenog naselja, vozač traktora čakovečkih registarskih oznaka s 1,69 promila alkohola u krvi imao je nepropisno označen priključak za sjetvu, kad je istim u zavoju prešao u suprotnu traku.

Prednji bočni dio traktorskog priključka udario je u osobni automobil 60-godišnjaka, kojeg je hitna pomoć prevezla u čakovečku bolnicu. Nesretnog vozača morali su izvlačiti i vatrogasci iz JVP-a Čakovec i DVD-a Goričan.

Pijanog traktoristu su uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, a od 19.35 do 22.37 tokom očevida cesta je bila zatvorena za promet, koji se odvijao obilazno.