Globus

Platio oko 180.000 eura ljubavnici da ne objavi slike seksa

19/11/2015

U riječki zatvor smješteni su 46-godišnja Riječanka i 45-godišnji Riječanin osumnjičeni da su od jednog muškarca iznudili oko 180.000 eura odnosno. Ucjenjivali su ga šest godina i prijetili da će objaviti kompromitirajuće fotografije, piše Novi list.

Muškarac je zbog ucjene bio primoran prodati automobil, stan i građevinsko zemljište. Podigao je i dva gotovinska kredita te im je u više navrata predao ukupno oko 180.000 eura. Trajalo je to od kraja 2009. godine do prošle srijede.

Tužiteljstvo tereti dvoje okrivljenih kako su prijetili da će objaviti kompromitirajuće fotografije nakon što je oboje “s oštećenikom stupilo u odnose koje su dijelom fotografirali”.

Novi list neslužbeno doznaje da je žrtvi iznude, pritvorena žena bila ljubavnica. Na fotografijama, zbog kojih je pristajao godinama plaćati, bile su snimke seksa.

Nakon okončane policijske istrage, dvoje osumnjičenih privedeno je na ispitivanje u tužiteljstvo, a jučer poslijepodne i sutkinji istrage Županijskog suda u Rijeci, Kseniji Zorc.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.