Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nestanak djevojčice

Po prvi put se oglasila majka nestale Danke: Odgovorit ćemo na sve uvrede i nebuloze

Foto: Društvene mreže

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prije tačno sedam dana u Banjskom polju u Boru, i dalje traje.

Policija neprestano češlja svaki pedalj mjesta na kome je djevojčica posljednji put viđena, a jedan segment istrage usmjeren je i na snimak koji je državljanin Srbije snimio u Beču, a na kome je navodno nestalo dijete.
Ivana Ilić, majka nestale djevojčice, prvi put od kada je Danka nestala otkriva za Nova.rs da li je pogledala snimak na kome je navodno djevojčica, ali i koliko je bole medijska nagađanja da iza svega stoji upravo ona.

“Nadamo se najboljem”

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze.

“Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga”, navodi potištena Ivana.

Ivana otkriva šta se krije iza pisanja pojedinih tabloida da je vještačenjem njenog telefona otkriveno da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

Foto: Društvene mreže

“Telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti“, kaže Ivana za Nova.rs.

Pogledala snimak iz Beča

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dijete, Ivana kaže da jeste.

“Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smijem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete”, navodi majka nestale Danke.

Na pitanje da li se nada da je njeno dete dobro, Ivana kaže da drugačije neće ni da vjeruje.

“Ne želim na drugu opciju ni da pomislim”, zaključuje Ivana.

Foto: Društvene mreže

Podsjetimo, Danka Ilić, stara nepune dvije godine, nestala je prošle sedmice sa imanja porodice Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i ćerkicom od nepune dvije, došla na imanje, koje je bilo prilično zapušteno.

U trenutku kada je otišla da sipa vodu dječaku, djevojčica je nestala.