Globus

Tragedija kod Vinkovaca

Poginula beba, majka u zavoju izletjela pred drugi auto

04/11/2019
FOTO: Dnevnik.hr

Prema neslužbenim informacijama, dijete se nalazilo u automobilu sa sestrom i majkom. Majka, koja je vozila, završila je u bolnici, a sestra je prošla bez ozljeda

Oko 10:20 na cesti Ostrovo – Tordinci, nedaleko od Vinkovaca, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila.

Policija je prvo javila kako ima ozlijeđenih osoba, ali je kasnije poslijepodne stigla informacija da je od posljedica nesreće preminulo dvogodišnje dijete, a četiri su osobe ozlijeđene.

U međuvremenu je policija objavila i kako je došlo do tragične nesreće.

Naime, 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je vozilom marke Renault, iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva, zbog neprilagođene brzine u zavoju je prešla na suprotnu kolovoznu traku te je došlo do udara u vozilo marke „Volkswagen“ koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Od posljedica saobraćajne nesreće, smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u vozilu marke Renault, a četiri osobe su ozlijeđene te im je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđeni su 32-godišnjakinja i 5-godišnjakinja iz Vinkovaca, koje su se nalazile u vozilu marke Renault, te u drugom vozilu 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

Prema neslužbenim informacijama, dijete se nalazilo u automobilu sa sestrom i majkom. Majka, koja je vozila, završila je u bolnici, a sestra je prošla bez ozljeda.

Ljetos su joj umrli otac i suprug, a sada je ostala bez dvogodišnjeg sina

Na mjestu nesreće intervenisali su i hitna pomoć i vatrogasci.

Iz policije mole sve sudionike u saobraćaju da pripaze na brzinu kretanja i da prilagode vožnju uvjetima na cesti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.