Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrvatska

Poginula dvojica radnika kninske tvornice DIV

div – hrvatska

Kako je jedan od radnika tvornice kazao za kninski portal Huknet, nesreća se dogodila prilikom čišćenja bazena u pogonu galvanizacije

Dvojica radnika tvornice DIV umrla su u ponedjeljak u kninskoj bolnici nakon što su teško ozlijeđeni u tvornici.

Policiju su o svemu izvijestili djelatnici Hitne pomoći oko 11.10 sati koji su zaprimili dojavu da su u tvornici samoborske kompanije u Kninu teže ozlijeđena dvojica radnika, kojima je tokom pružanja medicinske pomoći u bolnici u Kninu konstatirana smrt u 11.50 sati.

– Prema do sada utvrđenom radi se o 34-godišnjem i 20-godišnjem zaposlenicima navedene firme – istakli su iz šibenske policije.

Kako je jedan od radnika tvornice kazao za kninski portal Huknet, nesreća se dogodila prilikom čišćenja bazena u pogonu galvanizacije.

– Nesreća se dogodila prilikom čišćenja tog bazena u kojem se nalazi vodena otopina. Iz ne znam kojih razloga bazen je došao u kontakt sa strujom i tom prilikom je strujni udar doživio 34-godišnjak. Zatim mu je priskočio u pomoć 20-godišnjak s namjerom da ga spasi, odnosno izvuče iz bazena te ga je uhvativši za ruku i sam doživio strujni udar – kazao je zaposlenik DIV-a.