Tragedija u hrvatskoj

Poginule sestre od 9 i 5 godina na povratku s kupanja

nesreca

HRT pak javlja da su stradale curice bile u vozilu koje se sa sporedne ceste uključivalo na glavnu kada je na njega naletjelo drugo vozilo

Kod Maslenice se sinoć dogodila teška prometna nesreća s poginulim osobama, javila je zadarska policija.

Nesreća se dogodila oko 20:30 na državnoj cesti D-54 Maslenica – Zaton Obrovački, a sudarila su se dva automobila.

U nesreći su poginule dvije osobe, potvrđeno je Indexu.

Kako neslužbeno saznaje Zadarski.hr, poginule su dvije djevojčice iz Gračaca u dobi od 9 i 5 godina, a njihov otac i još jedna djevojčica, sestra preminulih curica, hitno su s teškim ozljedama prevezeni u zadarsku opću bolnicu.

Otac i djevojčica koji su učestvovali u teškoj prometnoj nesreći kod Maslenice nisu životno ugroženi. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede, ali su za sada stabilno, potvrdio je zamjenik direktora OB Zadar dr. Edi Karuc.

U drugom osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka koji je sudjelovao u nesreći bili su vozač i suvozačica, ali oni su prošli bez povreda.

Policija i državni tužitelj još uvijek istražuju okolnosti tragičnog događaja, ali, kako javlja Zadarski, prve informacije govore da otac koji je vozio djecu s kupanja vjerovatno nije skrivio nesreću. HRT pak javlja da su stradale curice bile u vozilu koje se sa sporedne ceste uključivalo na glavnu kada je na njega naletjelo drugo vozilo.