Nemanja Nikolić

Poginuo mladi muzičar, u njega se direktno zakucao vozač “audija”

20191203121341_571712

Nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao “yugom”, direktno zakucao vozač “audija” koji je prešao iz suprotne trake

Nemanja Nikolić (22), muzičar iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedjelje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mrčajevcima kod Čačka, javljaju srbijanski mediji.

Nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao “yugom”, direktno zakucao vozač “audija” koji je prešao iz suprotne trake.

“Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač audija, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u jugo koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, jugo je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mjestu mrtav. Ljekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt”, kazao je dobro obaviješten izvor.

Stradali Nikolić bio je muzičar, a vijest o njegovoj pogibiji uznemirila je gotovo čitav Knić. Na društvenim mrežama brojni prijatelji i rođaci se opraštaju od njega potresnim riječima i porukama.