potvrdio autentičnost

Pojavile se snimke mladića kako trči Beogradom, otac tvrdi da je to nestali Matej

matej

Kao što se može vidjeti na snimkama, mladić trči ulicama Beograda

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je da je mladić koji trči ulicama Beograda, a koji se vidi na više objavljenih snimki nadzornih kamera, njegov sin.

Također, u razgovoru za Index demantovao je da je rekao da je njegov sin Matej na snimci gdje neko pliva Savom. Dodao je da nije siguran ni da je ta snimka nastala ovih dana.

“Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin, i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno”, rekao je otac za Slobodnu Dalmaciju.

Kao što se može vidjeti na snimkama, mladić trči ulicama Beograda. Na snimkama se vidi vrijeme nastanka – radi se o snimkama nastalih u noći na Staru godinu oko 1:45 sati ujutro.

Jedna ulica u kojoj trči nalazi se više stotina metara od kluba u kojem je ranije boravio s prijateljima.

“Kada sam dolazio u Beograd, imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može ograditi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao”, rekao je Periš.

Podsjetimo, treći je dan otkako je u Beogradu nestao 27-godišnji Matej Periš, Splićanin kojem se svaki trag gubi 31. decembra oko 2:30, nakon što je posljednji put viđen u noćnom klubu Gotik.