Globus

potvrđeno

Policajci se međusobno potukli nasred ulice u centru Beograda

22/02/2022

Na video snimku se vidi kako u tuči učestvuje četvorica muškaraca, od kojih je jedan dIo njih uoči tuče sJedeo u kafiću, u samom centru

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak stravične tuče u centru Beograda, u kojoj su učestvovali policajci. Naime, u tuči je teško povrijeđen načelnik Interpola, dok su dvojica njegovih kolega, takođe službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, uhapšeni.

Srbijanski MUP je saopštio da su uhapšeni policajci, koji su u centru Beograda pretukli načelnika odeljenja u Interpolu M.V. Prema saznanjima Nove RS, u pitanju su policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović.

Pojavio se video snimak brutalne tuče između policajaca, prilikom koje je načelnik M.V. zadobio teške telesne povrede. Kako se vidi na snimku, napad se dogodio u centru Beograda, tačnije na Cvetnom trgu, u toku dana. Zasad nije poznato zbog čega je izbio sukob između policajaca.

Na video snimku se vidi kako u tuči učestvuje četvorica muškaraca, od kojih je jedan dIo njih uoči tuče sJedeo u kafiću, u samom centru.

Muškarci su se sukobili na sred ulice, dok su se prolaznici uplašeno sklanjali, a na video zapisu se vide brutalni udarci od kojih je načelnik Interpola na kraju pao na stepenice.

Danilo Stojanović je bivši načelnik Službe za kriminalističko-obavještajne poslove, dok je Milutin Radovanović, koordinator u direkciji policije.

“Kako se sumnja, juče u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku tjelesnu povredu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili su zadržavanje policijskim službenicima D. S. (43) i M. R. (47) zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična djela nasilničko ponašanje i teška tjelesna povreda”, saopštio je MUP Srbije.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.