Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Arkansas

Policajci ubili par koji im je pregazio kolegu (VIDEO)

arkansas pucnjava

Pregaženi policajac se ubrzo oporavio od ozljeda, a protiv njegovih šest kolega, koji su smaknuli pobješnjeli par, država zasad neće pokrenuti nikakav postupak

Policija iz Arkansasa je objavila snimku trenutka u kojem su policajci ubili dvoje lopova tokom policijske potjere.

Snimku cijele ove akcije policija je objavila u petak. U ukradenom automobilu bili su Megan Rivera (32) i njen dečko De'Angelo Brown (30).

Policajci su ih u januaru ove godine pokušali zaustaviti nakon što su primijetili da na vozilu nemaju registarske tablice. Međutim, par nije stao već je počeo divlje voziti.

U potjeru su se uključile i ostale policijske patrole West Memphisa. Nakon što su uspjeli okružiti podivljali par, policajci su im poručili da izađu iz automobila i predaju im se.

No Rivera, koja je bila za volanom automobila, nije odustajala od bijega te je pregazila jednog policajca. U tom trenutku su njegovi kolege počeli pucati po automobilu, a paru u njemu nije bilo spasa.

Pregaženi policajac se ubrzo oporavio od ozljeda, a protiv njegovih šest kolega, koji su smaknuli pobješnjeli par, država zasad neće pokrenuti nikakav postupak.