Globus

tragedija u kosovu

Policajka imala dva metka za svakog člana porodice, brata ubila na spavanju!? (VIDEO)

20/02/2020

Valdete je brata Blerima (33) ubila dok je spavao na spratu kuće, u spavaćoj sobi, a njegovo tijelo pronađeno je u toj prostoriji bez znakova života. Fisnika (34), drugog brata, usmrtila je u hodniku kuće

Policajka Valdete Blace (45) koja je, kako se sumnja, ubila četiri člana svoje porodice u porodičnoj kući u Gnjilanu i nakon toga izvršila samoubistvo, najmanje je dva hica ispalila u svakog od njih, a jedan od njene braće ubijen je na spavanju. Policajci koji su vršili uviđaj ispričali su da su tijela bila i krv bili svuda po kući.

Juče oko 13 u gnjilanskom naselju Bojanine došlo je do krvavog masakra kakav ovaj kraj ne pamti. Policajka je, prema svjedočenju komšija, tada došla kući s posla, a onda je krenula u krvavi pohod.

Prema informacijama “Gazete Ekspres”, Valdete je brata Blerima (33) ubila dok je spavao na spratu kuće, u spavaćoj sobi, a njegovo tijelo pronađeno je u toj prostoriji bez znakova života. Fisnika (34), drugog brata, usmrtila je u hodniku kuće.

Zatim je Valdete, kako se pretpostavlja, otišla u dnevnu sobu gdje je ubila svog 70-godišnjeg oca Zećira. Tijelo njene majke Hanife (66) pronađeno je u kuhinji. Svako od njih ubijen je sa najmanje dva hica.

Valdete nije odmah nakon toga oduzela sebi život. Nekoliko sati promatrala je njihova beživotna tijela i na kraju, iza ulaznih vrata kuće presudila je sebi.

Mediji na albanskom jučer su izvijestili i da je potvrđeno da je policajka, inače zaposlena u Policijskoj stanici Gnjilane, imala psihičkih problema i da je bila u specijalnoj ustanovi koja je savjetovala njene nadređene da joj, makar na neko vrijeme, zabrane nošenje oružja.

Pošto su se oglušali o tu naredbu, u PS Gnjilane četiri policajaca su suspendovana.

Obdukcija na koju su tijela poslata trebalo bi da bude završena danas i po dolasku rezultata biće utvrđene bliže pojedinosti zločina.

Iako motivi ovakvog čina nisu zasigurno poznati, pretpostavlja se da se policajka na ovaj korak odlučila jer ju je porodica pritiskala da se uda i zasnuje porodicu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.