Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Policija na tragu muškarcu koji je prije dvije godine ubio advokata

potraga
Foto: Blic

Srbijanska policija intenzivno traga za četrdesetogodišnjim Vladimirom Šaranovićem zbog sumnje da je u decembru 2015. godine ubio advokata Vladimira Zreleca.

Policija poziva građane, ukoliko imaju saznanja o osumnjičenom sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064-892-31-26, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Beogradski mediji prenose da je akcija specijalnih jedinica policije Srbije, koja je sinoć sprovedena na Kanarevom brdu, zbog čega je ovaj dio grada bio blokiran, organizovana u okviru potrage za osumnjičenim.

Vladimir Šaranović

Prema riječima stanara, policija je pretraživala sve stanove, a nekoliko osoba je tokom akcije privedeno. Snage reda na lice mjesta došle su u neobilježenim automobilima, javlja Blic.

Advokat Vladimir Zrelec ranjen u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije je podlegao povredama u Urgentnom centru. Zrelec je bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.