Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija u hrvatskoj

Policija objavila kako je došlo do nesreće u kojoj su poginule četiri osobe

kamion

U nesreći su poginula četiri ilegalna migranta koji su se vozili u teretnom dijelu kamiona

Rano jutros oko 3 sata dogodila se teška saobraćajna nesreća na autocesti A3 kod Okučana u rvatskoj u kojoj su poginule četiri osobe, a 19 ih je ozlijeđeno.

Policija je poslijepodne objavila detalje nesreće, prenosi Index.

“Noćas, u 3.10 sati, na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Okučana, dogodila se prometna nesreća u kojoj su četiri osobe na mjestu događaja smrtno stradale.

U zajedničkoj saradnji policijskih službenika i zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu, obavljen je uviđaj kojim je utvrđeno, da je teretnim automobilom (nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije), upravljao 42-godišnjak (državljanin Republike Srbije), krećući se iz smjera istoga prema zapadu”, piše policija.

Podsjetimo, u nesreći su poginula četiri ilegalna migranta koji su se vozili u teretnom dijelu kamiona.

Policija opisala kako je došlo do nesreće.

“Za teretni automobil je bila priključena poluprikolica u kojoj su se u tovarnom prostoru nalazile 24 osobe (strani državljani). Uviđajem je utvrđeno, da se vozač nije držao strane kretanja i obilježene kolničke trake, već je desnim kotačima zahvatio travnatu površinu, udarivši u dva smjerokazna stupića, nakon čega se teretni automobil vratio na kolnik, te je u zanošenju došlo do prevrtanja skupa vozila na desni bočni dio, na središnju metalnu odbojnu ogradu autoceste”, piše policija.

“U ovoj saobraćajnoj nesreći četiri osobe su smrtno stradale te je više osoba ozlijeđeno, od kojih 10 teško. Sve osobe su zbrinute u bolnicama u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

Vozač je u bolnici.