hrvatska

Policija pronašla park marihuane u šumi, traže “vrijednog poljoprivrednika”

polje marihuane – hrvatska

Policija u ovome trenutku ne zna ko je bio vrijedni poljoprivrednik, ali nastavljaju istragu kako bi to utvrdili

Nepoznata osoba zasadila je pravi mali park marihuane u šumi na području Pavučnjaka u Hrvatskoj, ali policija ga je pronašla te, naravno, pobrala i zaplijenila. Radilo se o oko 160 stabljika, i to visine od 2,5 do 3,5 metara.

“U ponedjeljak 17. avgusta 2020. godine oko 19 sati prilikom obilaska policijskih službenika iz Samobora svog područja, na području Pavučnjaka u šumi uočena je zasađena veća količina biljaka koje su svojim izgledom nalikovale na marihuanu.

Sumnje su potvrđene obavljenim uviđajem kada je utvrđeno kako je u ovom trenutku nepoznati počinitelj zasadio indijsku konoplju, tipa marihuana, na iskrčenoj površini šume veličine 15 x 20 metara, i to 160 komada stabljika indijske konoplje, koje je obilazio i gnojio s obzirom na njihov rast te, sumnja se, brao cvjetove za sušenje. Pronađene stabljike bile su visine od 250 do 350 centimetara”, navela je zagrebačka policija u priopćenju.

Policija je objavila i snimak snimljen dronom iz koje je s visine vidljivo kako je mali park konoplje izgledao usred šume. No, prema svemu sudeći, policija u ovome trenutku ne zna ko je bio vrijedni poljoprivrednik, ali nastavljaju istragu kako bi to utvrdili.