Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

akcija u beogradu

Policija s dugim cijevima na stadionu Partizana, pronađen bunker Velje Nevolje (FOTO)

62321_screenshot-12_orig

U toku noći uhapšeno je i zadržano 17 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih djela među kojima su otmice i ubistva

Policajcii, inspektori i pripadnici BIA trenutno vrše pretres prostorija Fudbalskog kluba Partizan u Beogradu, nakon hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mareta, javljaju srbijanski mediji.

Oko stadiona je parkirano mnogo policijskih automobila i konstantno ih pristiže još, a u okolini se mogu videti uniformisani policajci.

Podsjećamo, tokom noći je pretreseno 30 lokacija. Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su ta hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada

U toku noći uhapšeno je i zadržano 17 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih djela među kojima su otmice i ubistva, saopštio je Nenadić.

Među uhapšenim su Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i Marko Miljković.

Belivuk je jedan od najopasnijih ljudi srbijanskog podzemlja, više puta je osuđivan i za nasilničko ponašanje, a bio je najbliži saradnik Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, koji je likvidiran u oktobru 2016. godine u blizini Okružnog zatvora nakon što je u društvu Belivuka završio trening u teretani.

Belivuku je suđeno i zbog optužbi da je pomagao u ubistvu karatiste Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine, ali je nakon dokaznog postupka – oslobođen.

U međuvremenu, Novosti su došle u posjed fotografija bunkera na Partizanovom stadionu, koji je napravio Velja Nevolja.

Foto: Novosti.rs