Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Policija zapanjena otkrićem u “kafani iz pakla”

kafana iz pakla1

Vladan Tulimirović, zvani Megas, iz Valjeva uhapšen je jer je u svojoj kafani držao zarobljene dvije žene i primoravao ih na prostituciju.

Jednu od njih je i silovao, dok je trojicu muškarca tjerao na prisilni rad, piše Blic.

Puna dva mjeseca, dok policija nije stavila lisice na ruke Valjevcu odranije poznatog policiji i pravosuđu, petoro ljudi koje je prevario angažujući ih za konobarski posao, živjelo je pod ključem i trpjelo zlostavljanje.

Kada je policija upala u Megasov objekat u prigradskom naselju Belo Polje, zatekla je trojicu muškaraca u tridesetim godinama, od kojih je jedan invalid. Njih trojicu je nasilnik, kako se saznaje, držao zaključane i primoravao ih na konobarisanje, dovodeći ih u zabludu da će im prinudni rad biti plaćen.

Uz njih, nađena je i 19-godišnja djevojka koju je Megas prisiljavao na rad i prostituciju. Policajci su našli i 55-godišnju ženu koju je Tulimirović, kako se sumnja, pored prisiljavanja na prostituciju, i silovao.

– U trenutku racije, policija je u sobi opremljenoj kao seks-šop sa najrazličitijim seksualnim pomagalima uključujući i sado-mazo opremu poput bičeva i lanaca, zatekla četiri “klijenta” kod jedne od tih žena, tako da joj je ukazana pomoć u urgentnom centru bolnice – priča izvor iz istrage.

“Kafana strave” u kojoj se sve dešavalo je objekat od par stotina kvadrata, nekada veletrgovina dok se Tulimirović bavio tim poslom, da bi kasnije bila pretvorena jedno vrijeme u striptiz bar, a potom u kafanu.

Ispred objekta su i juče dežurala dva odvezane šarplaninca koje je Megas koristio kao “obezbjeđenje”.

kafana iz pakla2

– Godinama se znalo da se u tom objektu mogu naći odranije poznate, mahom starije prostitutke iz Valjeva, ali se Megas izvlačio jer nije bilo dokaza da ih primorava na prostituciju. Seksualne usluge Megas je naplaćivao pet, deset, 20 eura, u zavisnosti od toga šta je mušterija tražila. Klijenti su mahom bili žitelji sela i vozači kamiona, pošto se objekat nalazi uz magistralni put Valjevo-Loznica – objašnjava izvor Blica.

Tulimirović je hapšen zbog privrednog kriminala, prevara, nasilja i napada na policajce. Svojevremeno je bio osumnjičen i za silovanje, ali nije optužen.

Sada je osumnjičen za trgovinu ljudima i silovanja, i određen mu je pritvor do 30 dana.