Globus

Crna Gora

Policija zaplijenila 122 kilograma marihuane

07/09/2020

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljene u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu

Crnogorska policija zaplijenila je u Baru 122 kilograma marihuane i uhapsila N. D. (27) i P. P. (39) iz Nikšića, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako su kazali iz Uprave policije, barska policija je u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Postupajući po operativnim saznanjima, policija je u Baru, u mjestu Kunje kontrolisala putničko motorno vozilo u kome su se nalazili N. D. (27) i P. P. (39) iz Nikšića. Oni u kazali da je na određenoj udaljenosti od mjesta kontrole ovih osoba pronađeno parkirano teretno motorno vozilo u kojem je policija pronašla osam većih PVC pakovanja u kojima se nalazilo 115 manjih pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 122 kilograma”, navode u Upravi policije.

Oni su dodali da je o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se P. P. i N. D. uhapse.

“Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljene u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu”, zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.