Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crna Gora

Policija zaplijenila 122 kilograma marihuane

marihuana crna gora (1)

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljene u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu

Crnogorska policija zaplijenila je u Baru 122 kilograma marihuane i uhapsila N. D. (27) i P. P. (39) iz Nikšića, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako su kazali iz Uprave policije, barska policija je u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Postupajući po operativnim saznanjima, policija je u Baru, u mjestu Kunje kontrolisala putničko motorno vozilo u kome su se nalazili N. D. (27) i P. P. (39) iz Nikšića. Oni u kazali da je na određenoj udaljenosti od mjesta kontrole ovih osoba pronađeno parkirano teretno motorno vozilo u kojem je policija pronašla osam većih PVC pakovanja u kojima se nalazilo 115 manjih pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 122 kilograma”, navode u Upravi policije.

Oni su dodali da je o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se P. P. i N. D. uhapse.

“Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljene u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu”, zaključeno je u saopštenju.