Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Porodica ubijene pjevačice pronašla tri nova odlučujuća svjedoka

-jelena-marjanovic

Porodica Krsmanović i Centar za forenzička ispitivanja, koji su oni angažovali, pronašli su tri nova odlučujuća svjedoka u slučaju ubistva pjevačice, saznaje „Blic“!

Nakon što je porodica Krsmanović angažovala CFI da bi se ubistvo njihove Jelene konačno riješilo, Centar je sproveo svoju istragu. Oni sada dovode tri nova svedoka koja su spremna da govore o odnosima u porodici Marjanović, ali i o danu Jeleninog nestanka.

O tome su obaviješteni i policija i tužilaštvo.

CFI je uradio i djelimičnu 3D rekonstrukciju Jeleninog ubistva. Tokom rada na ovom slučaju Krsmanovići su pronalazili nove dokaze, ali i svjedoke koji su im ispričali mnogo detalja u vezi s ubistvom koji je potresao čitavu Srbiju .

Prvi svjedok koji je spreman da se pojavi pred tužilaštvom i pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću ispriča detalje o svom susretu sa Zoranom i njegovom kćerkicom Janom mogao bi da sruši čitavu priču Marjanovića.

– Prvi svjedok je bio na nasipu 2. aprila 2016. od 14.30 i video je Zorana i Janu na nasipu oko rampe kod smetljišta. Vrijeme za koje tvrdi da je bilo u trenutku njihovog susreta je oko 45 minuta ranije nego što je Zoran rekao da su stigli na nasip – navodi za „Blic“ Nenad Šipka iz CFI.

Ako se dokaže da su te tvrdnje tačne, to znači da je Zoran bio sa Janom na suprotnoj strani od one gdje je Marjanović tvrdio da je bio u trenutku nestanka svoje žene.

Nakon što je Zoran uhapšen 15. septembra, Centru se javio još jedan svjedok – komšija porodice Marjanović.

– Prema riječima ovog svjedoka, on je u petak, 1. aprila 2016, dan prije Jeleninog nestanka, razgovarao sa njom. Jelena ga je pitala da li je prskao zelje, a nakon što joj je on odgovorio da nije, ona mu je kazala: „Odlično, sutra ujutru ću doći kod tebe da uzmem zelje da mojima za subotu i nedelju napravim sarmice od zelja.“ U subotu je svjedok čekao Jelenu cijelo jutro, međutim ona se nije pojavila – objašnjava Šipka.

Ipak, izjava trećeg svjedoka i niz detalja koje je on spreman da iznese vjerovatno bi donijeli obrt u čitavoj istrazi ubistva. Naime, on je spreman da tužilaštvu iznese do sada neotkrivene detalje o dešavanjima na nasipu 2. aprila 2016. godine, nakon što je Jelena nestala. Prema riječima Nenada Šipke, ovaj svjedok navodi da je pored mjesta gdje je dan kasnije pronađen pjevačicin telefon stajao njen prijatelj koji ju je neprestano pozivao telefonom.

– Stoga je nezamisliva tvrdnja da je telefon pronađen na toj lokaciji jer bi prijatelj koji je stajao na tom mjestu morao u noći pretrage u najmanju ruku vidjeti svjetlo telefona. Takođe, opšte je poznato među Jeleninim prijateljima da joj je baterija telefona bila slaba, te nije mogla da traje duže od dva sata. S tim u vezi jako im je čudno da je prilikom poziva njen telefon signalizirao da je dostupan i da se nije ispraznio nakon svih poziva kojih je bilo na stotine – navodi Šipka.