Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jezivo ubistvo u Sremskoj Mitrovici

Potpuni preokret u istrazi: Žena je vezala ljubavnika, a muž ga je zatukao sjekirom?!

KoWk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTjJNN01EQV8vMjAxNjQ5YzIwNmU5MTBlMWUwNDcxZjI2OGRmMGEyMWEuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Sumnja se da je D. M. danas oko devet časova, u porodičnoj kući S. J. sekirom više puta udario pedesetdvogodišnjeg muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su D. M. (30) sa područja Sremske Mitrovice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo i S. J. (39) sa područja Sremske Mitrovice, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo teško ubistvo u pomaganju.

Naime, sumnja se da je D. M. danas oko devet časova, u porodičnoj kući S. J. sekirom više puta udario pedesetdvogodišnjeg muškarca, nakon čega ga je S. J. vezala, a D. M. sjekirom lišio života, saopštio je MUP.

Osumnjičenima D. M. i S. J. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Ranije danas, kako je “Blic” pisao, D.M. je ispričao da je ubio za sada neidentifikovanog muškarca jer ga je, kako je tvrdio zatekao u krevetu sa svojom nevjenčanom suprugom S.J.

Muškarac zatekao ženu sa ljubavnikom, zavezao ga i iskasapio sjekirom