Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

policija objavila snimak

Povici, sirene i dimne bombe: Uhapšeno još šest pripadnika grupe Velje Nevolje

873×400

Prilikom ove akcije oni su koristili i dimne bombe, a članove grupe zaticali su na raznim mjestima, od privatnih stanova, do sportske dvorane

Policija u Srbiji objavila je snimak velike akcije hapšenja šest članova grupe za koju se sumnja da je kriminalna, i da su joj vođe Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Prilikom ove akcije oni su koristili i dimne bombe, a članove grupe zaticali su na raznim mjestima, od privatnih stanova, do sportske dvorane.

Neki uhapšeni mirno su stajali dok su im stavljali lisice i vršili pretres, dok su drugi bili na podu.

“Policija, policija”, moglo se čuti dok su pripadnici MUP upadali u stanove.

Takođe, mogle su se čuti i policijske sirene.

Podsjećamo, u koordiniranoj akciji policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, uhapšeni su S. M. (40), A. D. (24), M. L. S. (21), M. S. (22), V. Đ. (19) i A.S. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i otmica.

Kako javljaju srbijanski mediji, uhapšeni su Aleksa S., Slobodan M., Aleksa D., Vojislav Đ., Miloš S. L., Mijat S.

Pretresom stanova osumnjičenih zaplijenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac, saopćeno je.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.