Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

Poznanik šestostrukog ubice: Očito mu je pukao film

3

Igor Nađ ubio je sinoć šest osoba, među kojima i jedno dijete, a potom je izvršio samoubistvo

Cijeli region šokiran je monstruoznim ubistvom šest osoba u Zagrebu, a mediji su prenijeli da je ubica Vukovarac Igor Nađ.

Poznanik šestostrukog ubice rekao je da je Nađ “uvijek bio na rubu zakona”.

“Znam ga površno, uvijek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s porodicom”, ispričao je neimenovani poznanik Igora Nađa za “Jutarnji list”.

Komšija žrtava Mile Mrkić, šokiran monstruoznim činom, ispričao je da je porodica bila jako složna.

“Drago je imao tu pečenjaru i uvijek smo jedni drugima izlazili u susret. Tu smo rezali drva i pekli. Bio sam i u kući, tu smo popravljali puno stvari. Ne znam ko je mogao biti takav monstrum. Ta porodica je bila složna. Bilo je nekakvih trzavica, financijskih, ali živjeli su složno. Drago (djed) je vodio dijete u školu. Ko je mogao to napraviti. Ne može biti veća tragedija. Drago je bio kod mene prije sedam dana. Otad ga nisam vidio”, ispričao je Mrkić za “24sata.hr”.

Podsjećamo, Igor Nađ ubio je sinoć šest osoba, među kojima i jedno dijete, a potom je izvršio samoubistvo. Preživjela je jedino beba, koja je zajedničko dijete Nađa i jedne od žrtava.