Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

Poznato stanje djece koje je otac bacio s balkona: Radnik hitne pomoći se šokirao kad ih je vidio

pag

Policija utvrđuje okolnosti ove teške tragedije

Nakon prvog pregleda i obavljenih rendgenskih snimanja mogu reći da je dvoje djece u dobi od 7 i 8 godina zadobilo teže povrede i oni su smješteni u jedinicu intenzivnog liječenja. Radi se o prijelomima.

Drugo dvoje djece u dobi od 3 i 4 godine zadobilo je lakše tjelesne povrede, ali njihovo stanje je i dalje pod doktorskim nadzorom, rekao je za Zadarski.hr direktor OB Zadar dr. Željko Čulina.

Dodao je kako će šire informacije o stanju malih pacijenata biti iznesene na konferenciji za medije koja će se održati u bolnici u 12 sati.

Direktor Zavoda za Hitnu medicinu Zadarske županije Predrag Orlović rekao je za Antenu Zadar da je dvoje djece životno ugroženo.

– Na teren su izašle dvije ekipe, jedna s Paga i jedna Zavoda Ličko-senjske županije, ispostava Novalja. Naši su preuzeli dvoje teže povrijeđene djece – rekao je Orlović.

Podsjetimo, policija je jutros u 6.47 sati dobila dojavu da je muškarac (54) na otoku Pagu u gradu Pagu u Ulici Josipa bana Jelačića s visine od 6 metara bacio svoje četvero malodobne djece od 3, 4, 7 i 8 godina. Po dolasku policije i Hitne pomoći djeca su bila pri svijesti.

Kako doznajemo od čitatelja, radnik Hitne pomoći šokirao se kada je vidio u kakvom su stanju djeca.

Policija utvrđuje okolnosti ove teške tragedije i unutar svoje nadležnosti će poduzeti mjere kaznenopravne zaštite djece. Muškarac je priveden u službene prostorije.

Otac bacio četvero djece sa šest metara visine