Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prerezao vrat majci troje djece, pronađen skriven u šupi 30 metara od mjesta zločina

yLMk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTW1VN01EQV8vZTcwOTY0YzU5Zjk2Y2QxY2E1ZTY1OTY4NmQxNDk1YjguanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Ivan Radovanović iz Kosjerića, osumnjičen za svirepo ubistvo Jelene Grbić (38), trebalo je ovih dana da ide na drugo izdržavanje zatvorske kazne, zbog prebijanja majke troje djece. Dva puta je osuđivan za nasilje u porodici, izdržao je prvu kaznu, izašao iz zatvora u februaru i opet je nesretnu ženu pretukao. Nažalost, sada je ubio i troje maljoletne djece ostavio bez majke.

Radovanović je sinoć pred ponoć upao u kuću Jelene Grbić u kojoj je ona živjela sa tri sina Dejana (17), Darka (12) i Davora, od kojih je najmlađeg (3) dobila iz dvomjesečene veze sa ubicom.

Osumnjičeni za ubistvo majke troje djece duži vremenski period je maltretirao Jelenu, sa kojom se razišao.

Kako “Blic” saznaje u nadležnom sudu u Požegi, Radovanović je dva puta osuđen zbog nasilja u porodici, jer je tukao Jelenu. Prvi put je osuđen na devet mjeseci zatvora i tu kaznu je izdržao, pa je u februaru pušten na slobodu.

Samo nekoliko dana nakon toga, vratio se kod bivše parnerke i opet je prebio, nakon čega mu je izrečena mjera zabrane prilaska i jednogodišnja kazna zatvora, na koju je trebalo da ide ovih dana.

Nažalost, to se nije desilo. Nasilnik je provalio u kuću Grbića, i majci svog djeteta prerezao vrat.

Ivan Radovanović uhapšen je u blizini kuće u kojoj je izvršio stravičan zločin.

Radovanović se krio u šupi jednog domaćinstva na samo 30 metara od mjesta zločina. Vlasnik imanja krenuo je u šupu i nije mogao da otvori i posumnjao je da ubica tamo krije.

Odmah je pozvao policiju koja ga je pronašla u toj šupi i uhapsila.

Jelena u okolini nema bliskih srodnika, tako da je troje maljoletnih dječaka trenutno smješteno kod daljih rođaka.