Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prevara HDZ-a: Karamarkov program nije iz Münchena, već je plagijat iz BiH?!

karamarko pet plus

Mjesecima je javnost u Republici Hrvatskoj iščekivala HDZ-ov izborni program, naročito njegov gospodarski dio zbog najava da na njemu rade najbolji stručnjaci u saradnji s Nijemcima.

Ponosno su ga predstavili u četvrtak na Zagrebačkom velesajmu, te su ga nazvali nazvali 5+ Hrvatska, prenose hrvatski mediji.

Politika-5+-Pozdrav

No, izgleda da HDZ nije trebao putovati do Münchena radi programa već su skočili do Prnjavora. Upravo je politiku 5+ na prošlogodišnjim izborima u Republici Srpskoj prezentirao Mile Vasić iz stranke Narodnog demokratskog pokreta, piše 24sata.

Program ovog profesora sastojao se od sljedećih pet tačaka – 1. borba protiv kriminala i korupcije, 2. stvaranje jake srednje klase, 3. porodica, pronatalitetna i demografska politika, 4. zaštita, očuvanje i 5. racionalno korištenje prirodnih resursa i stvaranje konkurentne privrede i zaštita potrošača.

Vizualni identitet njegova programa također strašno podsjeća na HDZ-ov. Nije zgorega spomenuti da Vasić sa svojim programom nije uspio ući u Narodnu skupštinu Republike Srpske.