stradali migranri

Prevrnuo se kombi u kojem je bilo više mlađih osoba, dvoje poginulo

kombi

Načelnik Odjeljenja ortopedije pirotske bolnice dr. Nebojša Jovanović kazao je Tanjugu kako je noćas oko ponoći u pirotsku bolnicu transportovano 20 pacijenata, a dvije osobe su poginule na licu mjesta

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas na pružnom prelazu u pirotskom naselju Radin Do, na izlazu ka Knjaževcu, prilikom prevrtanja kombija punog ilegalnih migranata, dvije osobe su poginule, a u pirotskoj bolnici je zbrinuto 20, uglavnom maloljetnih pacijenata.

Policija je uhapsila D. M. zbog sumnje da je, u namjeri da izbjegne policijsku kontrolu, zbog neprilagođene brzine kod pružnog prelaza udario u stub sa svjetlosnom signalizacijom, uslijed čega se vozilo okrenulo na krov.

Načelnik Odjeljenja ortopedije pirotske bolnice dr. Nebojša Jovanović kazao je Tanjugu kako je noćas oko ponoći u pirotsku bolnicu transportovano 20 pacijenata, a dvije osobe su poginule na licu mjesta.

Foto: RTS/Screenshot

Nakon nadljudskih napora svih raspoloživih timova Opšte bolnice Pirot, tokom noći najveći broj pacijenata je zbrinut, a u pirotskoj bolnici na daljem liječenju nalaze se još trojica pacijenata.

Foto: RTS/Screenshot

Po riječima Jovanovića, samo jedan od 20 primljenih pacijenata bio je punoljetan, svi ostali su maloljetni dječaci.