Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nema predaje

Prigožin odgovorio Putinu: Oni koji su danas protiv nas su okupljeni oko ološa

prigozin
FOTO: Screenshot

Kad smo se borili u Africi, rečeno nam je da nam Afrika treba, a onda su je odbacili, jer su ukrali sav novac koji je trebao doći kao pomo

“Što se tiče izdaje domovine, predsjednik je duboko u zabludi. Mi smo domoljubi naše domovine. Borili smo se i borimo se, svi borci PMC Wagnera. I niko se neće povinovati zahtjevima predsjednika, FSB-a, ili bilo ko drugi. Jer ne želimo da zemlja i dalje živi u korupcijskim lažima i birokratiji.

Kad smo se borili u Africi, rečeno nam je da nam Afrika treba, a onda su je odbacili, jer su ukrali sav novac koji je trebao doći kao pomoć.

Kad su nam rekli da se borimo s Ukrajinom, otišli smo i borili se. Ali pokazalo se da su i municija, oružje, sav novac koji je stavljen na to kraden, dok dužnosnici sjede i čuvaju za sebe, za incident koji se dogodio danas, kad neko krene prema Moskvi.

Sada ne štede ništa, udaraju avionima i helikopterima po kolonama s civilima. I udaraju gdje god mogu.

Dakle, mi jesmo domoljubi, ali oni koji nam se danas odupiru su oni okupljeni oko ološa”, poručio je Prigožin.

Počele su stizati snimke na kojima se mogu vidjeti pogođena vozila na cesti, među kojima ima i civilnih. Čini se da je ruska avijacija krenula u opraciju eliminacije Pirgožinovih trupa prije nego dosegnu Moskvu.