Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pronađen na parkingu: Bivši fudbaler ubio se iz lovačke puške zbog dugova?

policija srbija3333

Bojan Perić (36), bivši igrač futsala, izvršio je samoubistvo jučer oko pet sati ujutru na parkingu ispred tržnog centra „Roda“, u blizini autoputa Beograd – Šid, na Novom Beogradu.

Kako Kurir saznaje, Bojan je najvjerovatnije zbog dugova pucao u sebe iz lovačke puške.

Slučajni prolaznici zatekli su u nedjelju ujutru stravičan prizor na praznom parkingu ispred supermarketa.

– Nije bilo svjedoka u trenutku pucnjave, ali, sudeći po tragovima koje je policija otkrila na uviđaju, Bojan je pucao u sebe dok je sjedio u svom BMW-u. Njegovo tijelo pronašli su prolaznici ispred vozila, pored otvorenih vrata, a sumnja se da je preminuo na mjestu, i to nekoliko sati prije nego što je pronađen. Očigledno je da se spremao za ovaj čin, izabrao je taj parking i vrijeme kada je prazan kako eventualno ne bi nekog ugrozio – ispričao je za Kurir izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim podacima, motiv ovog samoubistva bili su navodno dugovi, a kako Kurir saznaje, dežurni tužilac nije naložio pokretanje istrage.

– Taj dio parkinga tržnog centra ne pokriva kamera. Ne znamo ništa, samo smo načuli da je policija tu bila cijelu noć – ispričali su radnici tržnog centra.

– Uspješnu karijeru završio je prije nekoliko godina u jednom klubu u Novoj Pazovi. Ostavio je iza sebe suprugu i kćerku od šest godina – kaže sagovornik Kurira i dodaje:

– Bojan se nije žalio na porodične ili poslovne probleme. Njegova rodbina i prijatelji su šokirani. I dalje ne vjeruju šta se dogodilo. Bio je veoma vezan za kćerkicu.