Globus

Uznemirujući prizor

Pronađen vozač kamiona koji je pregazio djevojčicu, pa pobjegao (VIDEO)

22/02/2020

Vozača kamiona je uspješnom i brzom akcijom pronašla paraćinska saobraćajna policija. Alko-testiranjem je utvrđeno da vozač nema alkohola u krvi

srbijanska policija u Paraćinu pronašla je vozača kamiona koji je u petak oko 17 sati pregazio djevojčicu (9) u Ulici vojvode Mišića u ovom gradu, prenosi portal 035.rs.

Vozača kamiona je uspješnom i brzom akcijom pronašla paraćinska saobraćajna policija. Alko-testiranjem je utvrđeno da vozač nema alkohola u krvi.

Utvrđeno je da se radi o vozilu za šlepanje, švicarskog porijekla koje je na sebi imalo njemačke registarske oznake. Vozilom je upravljao vozač N. I. (55) iz Paraćina.

Djevojčica je u stabilnom stanju, ali sa ozbiljnim i teškim povredama, a rehabilitacioni oporavak će biti jako dug, nezvanično saznaje ovaj portal.

Podsjetimo, do nesreće je došlo dok je djevojčica pretrčavala ulicu van pješačkog prijelaza i bila je zaklonjena automobilom koji se zaustavio u suprotnoj traci. Vozač kamioneta se nije zaustavio da pomogne djetetu, već je pobjegao sa lica mjesta.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.