Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novi sad

Pronađena tijela djece od jednu i tri godine u stanu bračnog para koji je skočio sa solitera

roditelji ubili djecu u novom sadu
FOTO: Nova.rs

Tijela dvoje djece su pronađena u stanu u kojem je boravio bračni par čija su tijela u petak pronađena ispred višespratnice u Novom Sadu, potvrđeno je RTS-u u MUP-u

Bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo sinoć skokom sa solitera, prije toga je ubio sopstvenu djecu, potvrđeno je “Blicu“.

Kako saznaju, tijela djece od jednu i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu. Oni su identifikovani na osnovu otisaka prsta.

U ovom trenutku policija je na licu mjesta i obavlja uviđaj, nakon čega će biti poznato kako se zločin dogodio.

Mladić i djevojka skočili su zajedno sinoć sa solitera

Dvostruko samoubistvo koje je sinoć potreslo Novi Sad izvršio je mladi bračni par koji je, kako se navodi, živio u Petrovaradinu.

U pitanju je ženska osoba M. P. S. (23), kao i muškarac L.P. S. (21).

Mladić i djevojka skočili su zajedno sinoć sa solitera, tačnije sa 17. sprata zgrade, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije.

Tijela mladića i djevojke poslati su na Institut za sudsku medicinu, gdje će se obaviti obdukcija, a kako se saznaje, na tijelima nema tragova nasilja koji bi ukazali da se u ovom slučaju radi o zločinu.

Tijela dvoje djece su pronađena u stanu u kojem je boravio bračni par čija su tijela u petak pronađena ispred višespratnice u Novom Sadu, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.