Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Njemačka

Pronađeno tijelo mlade majke: Otkriven njen identitet, a beba i baka Marina su nestale

baka marina beba
Foto: Policija Mannheim

Mlada žena, njena majka Marina Stetsenko (51) i djevojčica su bile smještene u izbjegličkom centru u okrugu Rhein-Neckar. Navodno su iz centra otišle u ponedjeljak od kada se smatraju nestalima

Nakon što je u četvrtak, 7. marta, oko 10.20 sati, na šetnici pored Rajne kod Hockenheima u Njemačkoj pronađeno žensko tijelo, utvrđen je identitet žene, prenosi Fenix-magazin.de.

Riječ je o 27-godišnjakinji Ukrajinki koja je prije pet sedmica rodila djevojčicu. Policija je u saopćenju navela kako su na tijelu žene vidljivi tragovi nasilja pa se vjeruje da je ubijena.

Mlada žena, njena majka Marina Stetsenko (51) i djevojčica su bile smještene u izbjegličkom centru u okrugu Rhein-Neckar. Navodno su iz centra otišle u ponedjeljak od kada se smatraju nestalima.

Istražitelji ne znaju gdje se nalazi Marina Stetsenko i njena unuka, kao ni što se tačno dogodilo. Marina Stetsenko se smatra glavnim svjedokom.

Policija moli Marinu Stetsenko kao i sve koji imaju bilo kakvu korisnu informaciju neka kontaktiraju broj policije 0621/174-4444 ili bilo koju drugu policijsku stanicu, prenosi Fenix-magazin.de.